هاست و سرور اختصاصی و اشتراکی

هاست و سرور اختصاصی و اشتراکی

هاست و سرور اختصاصی و اشتراکی

هاست و سرور اختصاصی و اشتراکی

فروش سرور اختصاصی- سرور نیمه اختصاصی- سرور مجازی- خدمات اینترنت- خدمات ثبت دامنه (Domain ) و میزبانی ( Hosting ) -طراحی صفحات وب- تبلیغات اینترنتی- تلفن اینترنتی - نگداری و پشتیبانی سرور

کلمات کلیدی

۱۸ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

داشتن یک دامنه ( domain ) او‌لین قدم در شیوه ورود شما به دنیای کسب و فعالیت مجازی خواهد بود . بسط روز افزون به کار گیری از وب از طرف یوزرها و سپرده گذاری عظیم موسسات بزرگ در‌این میدان , ثبت دامنه را تبدیل به تراز ای مضاعف دارای اهمیت و حساس برای موسسات , شرکت های و افراد حقیقی وواقعی نموده است . دامین انتخابی شما بر روی بروشور , کاتالوگ و کارت ویزیت شما قرار خواهد گرفت . شما در تیزرهای تبلیغاتی خویش نشانی تارنما خویش را قرار خواهید بخشید . از روش دامنه , مخاطبان وارد سایت شما خواهند شد و با سرویس ها و محصول ها شما آشنا خواهند شد . با اعتنا به مطالب فوق بدین فیض می رسیم که ثبت دامنه مطلوب یکی‌از دست اندرکاران موفقیت شما در میدان حضور در تجارت مجازی و کسب و فعالیت خواهد بود . .

 

دامنه چیست؟


هر رایانه همراه متصل به وب یک IP Address داراست که از روش آن دیگر یوزرها میتوانند به آن متصل شوند . DNS ( Domain Name Service ) سرویسی است که وظیفه آن تبدیل این IP Adressها به اسم دامنه و بالعکس است . مسلما به خاطر نگه داشتن اسم یک دامین زیاد راحتتر از به خاطر نگه داشتن نشانی IP آن است . در حقیقت DNS یک خدمت است که نظیر دفترچه گوشی تلفن فعالیت می‌نماید و متساوی اسم های دامنه وارداتی را به صورت IP پیدا می‌کند .

بخش های مختلف دامین

هر دامنه از یکسری بخش تشکیل می شود که‌این مناطق با دات ( . ) از نیز جدا میشوند . بخش نخستین www است که ماهیت نشانی را معلوم تولید میکند . بخش دوم اسم دامنه است که به عبارتی اسم انتخابی شما میباشد , و بعداز آن دامنه مرحله بالا یا این که ( Top - Level Domain ) است که به اختصار TLD هم نامیده می شود . TDL به عبارتی پسوند دامنه است . پسوندها اشکال متمایز دارا‌هستند . پسوند های همگانی , پسوندهای کشوری , 
در حالی که دامنه سطح بالا برای عملکرد یک دامنه ضروری است ، از دامنه سطح دوم نیز کم هیجان انگیز است. که احتمالاً به همین دلیل است که گاه از آن به عنوان دامنه "والدین" یاد می شود.

نکته جالب در مورد دامنه ها این است که می توانید تقریباً هر نامی را که می خواهید به عنوان دامنه سطح دوم خود انتخاب کنید. و مطمئنا ، شما می توانید برای دامنه سطح برتر خود با com.com بروید ، اما چه کسی "والدین" خوبی را نمی خواهد؟ گزینه هایی مانند .club ، .store ، حتی. پیتزا فقط چند روش است که می توانید بازی دامنه سطح بالایی خود را تقویت کنید.

منبع

  • مهسا
  • ۰
  • ۰

ثبت دامنه رایگان

واحد ثبت دامنه پارسیان میزبان برای ترویج استفاده از دامنه ir. امکان ثبت دامنه رایگان ir. را برای عموم فراهم آورده است. با استفاده از این امکان ثبت دامنه (دامین) 100% رایگان انجام می شود و هیچگونه پرداختی از سوی کاربران صورت نمی گیرد. استفاده از این سرویس مجانی برای عموم مردم آزاد است اما با توجه به تقاضای بسیار زیاد کاربران ارائه این سرویس از سوی پارسیان هاست تنها بر مبنای بخت آزمایی(Lottery) امکان پذیر است و استفاده از آن تنها به شانس و اقبال کاربر بستگی دارد.

نحوه ثبت دامنه رایگان

برای ثبت دامین رایگان Free Domain Registration) .ir) فقط کافیست در هنگام ثبت دامنه، کد ثبت دامنه رایگان که به رنگ سبز در این صفحه مشخص شده را وارد کنید، به این ترتیب دامنه (دامین) ir شما به مدت یکسال مجانی ثبت می شود! دامنه هایی که به صورت رایگان ثبت می شوند مانند سایر دامنه ها دارای تمامی امکانات مثل مدیریت مالکیت و Whois، تعیین NS و هاست (Host) دلخواه، انتقال مالکیت و سایر امکانات می باشند و هیچ تفاوتی با دامنه هایی که با پرداخت وجه ثبت می شوند ندارند.

کد تخفیف دامنه رایگان ir

کد ثبت دامنه رایگان (Free Domain) هر روز به تعداد محدودی از سوی پارسیان میزبان در همین صفحه منتشر می شود و با توجه به سهمیه روزانه در نظر گرفته شده، این کد در طول روز و در ساعات مختلف (بصورت تصادفی) تغییر می کند. شما می توانید با مراجعه به همین صفحه در ساعات مختلف از تغییر آن مطلع و نسبت به ثبت رایگان دامین خود اقدام نمایید.

در صورتی که هنگام وارد کردن کد با پیغام "کد تخفیف وارد شده پذیرفته نشد" مواجه شدید به این معناست که کاربران دیگر، حداکثر استفاده از آن را برده اند اما جای نگرانی نیست؛ شما باز هم می توانید دامنه (دامین) مورد نظرتان را رایگان ثبت نمایید فقط کافی است منتظر تغییر کد در همین صفحه باشید.

دامنه ثبت کنید و برنده باشید

علاوه بر این شما می توانید با عضویت در سایت نیز شانس برنده شدن خود را امتحان کنید. پارسیان در اوایل بامداد هر روز، یک قرعه کشی در میان اعضاء خود انجام می دهد و هدیه ما به برندگان این قرعه کشی، کد تخفیف ثبت دومین رایگان ir است. این قرعه کشی توسط سیستم و بصورت خودکار انجام می شود و نتایج آن علاوه بر اعلام در این صفحه از طریق ایمیل نیز به برندگان اعلام می شود. همچنین در صورتی که در حساب کاربری خود شماره تلفن همراه نیز وارد نموده باشید، نتیجه از طریق پیام کوتاه نیز اطلاع داده خواهد.

توجه: کاربرانی که از طریق بیش از یک شناسه کاربری اقدام نمایند چنانچه موفق به ثبت رایگان دامنه (چه از طریق اکتساب کد و چه از طریق قرعه کشی) شوند دامنه آنها مسدود و به هیچ عنوان قابل بازگشت یا مدیریت نخواهد بود.

منبع

  • مهسا
  • ۰
  • ۰

سرور مجازی یا وی پی اس بصورت VPS مخفف عبارت Virtual Private Server به معنی سرور مجازی خصوصی است. سرور مجازی بخشی از یک سرور اختصاصی کامل است. اینکار با مجازی سازی انجام می شود. به اینصورت که یک سرور به چند بخش تقسیم میشود که مقاصد مختلف از آنها استفاده کرد. با توجه به اینکه منابع یک سرور کامل به چند بخش تقسیم می شود اغلب و در شرایط یکسان، هزینه خرید سرور مجازی نسبت به سرور اختصاصی پایین تر است. در این مطلب بصورت کامل در مورد سرور مجازی بحث خواهیم کرد و کاربردهای آنرا توضیح خواهیم داد. لطفا در ادامه با ما همراه باشید.

سرور مجازی چه کاربردهایی دارد؟

سرور مجازی کاربردهای بسیاری دارد و از آن می توان استفاده های زیادی کرد. در زیر به تعدادی از آنها اشاره شده است:

  • میزبانی وب سایت نسبتا پر مصرف یا تعدادی سایت با مصرف متوسط
  • استفاده از سرور مجازی برای وب سرویس ها مانند میل سرور ، دیتابیس سرور و …
  • استفاده از سرور مجازی برای کنترل یا بهبود عملکرد سیستم ها
  • استفاده از سرور مجازی به عنوان عامل ارتباط ثانویه و رمزنگاری اطلاعات
  • استفاده از خدمات سایت هایی که ایران را تحریم کرده اند. البته در صورتی که آی پی خارج از کشور باشد
  • انجام کارهایی که به اینترنت پرسرعت با ترافیک بالا نیاز دارد.
  • و ده ها مورد دیگر …

تشریح روند آماده سازی سرور مجازی

بر حسب تکنولوژی و ساختار مجازی سازی، معمولا سرورهای مجازی برگرفته از یک یا چند سرور اختصاصی هستند. در حالت معمول چند سرور مجازی برگرفته شده از یک سرور اختصاصی است. برای اینکار یعنی مجاری سازی به یک عامل (نرم افزار مجازی ساز) نیاز است. سیستم های مجازی ساز بر اساس نوع و عملکردشان بصورت رایگان یا هزینه ای برای سیستم عامل های مختلف در دسترس هستند. همچنین لازم است سرور مورد نظر تکنولوژی مجازی سازی را پشتیبانی کند. برای ایجاد سرور مجازی بصورت Local (محلی) و یا Public (عمومی) یکسری راهکارهای خاص وجود دارد. برای مثال برای هر کدام از سرورهای مجازی در سطح وب می بایست حداقل یک آی پی در نظر گرفت تا بتوان آن را در شبکه ثبت کرد. سیستم های مجازی ساز نیست بر اساس تعداد هسته های مجاز سی پی یو ، مقدار مجازم رم ، مقدار حجم هارد دیسک و … برای هر سرور مجازی بصورت اختصاصی یا اشتراکی قابل پیکربندی هستند. منظور از منابع اختصاصی یا اشتراکی این است که هر سرور حق دسترسی به منابع را بصورت کاملا اختصاصی داشته باشد یا بتواند از منابع کلی بصورت اشتراکی استفاده نماید. معمولا در حالت اشتراکی نمی توان کیفیت و کارایی بالایی را انتظار داشت. در ادامه به چند مورد از تکنولوژی های مجازی سازی و سیسم عامل های مورد پشتیبانی آن اشاره خواهیم کرد.

  • مدل مجازی سازی Virtuozzo
  • مدل مجازی سازی OpenVZ
  • مدل مجازی سازی VMware
  • مدل مجازی سازی Xen
  • مدل مجازی سازی KVM
  • و …

هر کدام از مدله های مجازی سازی یک یا چند قابلیت خاص و منحصر به فرد دارد که می توانید در مورد آنها تحقیق نمایید.

انواع سرور مجازی

سرورهای مجازی معمولا بر اساس سیستم عامل، مدل مجازی سازی و همچنین تکنولوژی آن دسته بندی می شود. در زیر به انواع دسته بندی های سرور مجازی اشاره می شود:

  • سرور مجازی لینوکس (با امکان نصب انواع سیستم عامل های توزیع لینوکس)
  • سرور مجازی ویندوز (با امکان نصب اغلب سیستم عامل های ویندوز سرور)
  • سرور مجازی اختصاصی (با منابع کاملا اختصاصی از قبیل CPU , RAM و …)
  • سرور مجازی اشتراکی (با منابع سخت افزاری اشتراکی)
  • سرور مجازی ابری (با ساختاری متفاوت به منظور بالا رفتن سطح کارایی، پایداری، امنیت و …)

دسته بندی های دیگری نیز وجود دارند که به مهمترین و پرکاربردترین ها اشاره شد.

منبع

  • مهسا
  • ۰
  • ۰

صرف نظر از اینکه کسب و کار شما تا به امسال چطور بوده است اما یک چیز قطعی است: به عنوان یک وب سایت ، شما می خواهید سال 2020 تا سال موفق ترین شما باشد.

هاستینگ وب شما یک "خانه" را برای سایت شما در اینترنت فراهم می کند و می تواند تعیین کند عملکرد سایت شما ، چقدر بزرگ می تواند رشد کند و ساخت و نگهداری آن چقدر آسان است.

لازم به ذکر نیست، هنگام اجرای سایت خود با سیستم مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس، انتخاب یک برنامه میزبانی مناسب بسیار مهم است.

در حالی که انواع مختلفی از خدمات میزبانی وردپرس در آنجا وجود دارد ، تعداد معدودی به اندازه میزبانی مدیریت شده کاملاً متعادل هستند. این راه حل با کنترل بسیاری از جنبه های کلیدی سایت شما ، مانند عملکرد و بهینه سازی آن ، فشار شما را به وجود می آورد.

در این راهنما ، به تمام سؤالات شما در مورد میزبانی مدیریت شده در سال 2020 پاسخ خواهم داد. در طول راه ، به شما کمک می کنم تصمیم بگیرید که آیا این نوع میزبانی انتخاب مناسبی برای شماست و خدمات مدیریت شده خود را معرفی خواهیم کرد.

زندگی خود را با هاست اختصاصی مدیریت شده ساده کنید؟ اکنون ، این قطعنامه ای است که همه ما می توانیم به عقب برگردیم.


میزبانی چیست (و چرا اهمیت دارد)؟


میزبان وب سایت شما خدماتی است که خانه آنلاین را برای وب سایت شما فراهم می کند. این سایت شما را در یک یا چند سرور ذخیره می کند ، بنابراین هر کس می تواند با استفاده از یک مرورگر (مانند Safari ، Firefox یا Chrome) به آن دسترسی پیدا کند. بدون این ، هیچ کس قادر به بازدید از سایت شما نخواهد بود مگر اینکه خودتان میزبان آن باشید (که به منابع و دانش فنی زیادی نیاز دارد).

این بدان معنی است که انتخاب شما از ارائه دهنده هاستینگ بسیار مهم است - و تصمیم شما نیز در مورد نوع برنامه ای برای خرید تصمیم گیری می شود. انتخاب ارائه دهنده مناسب میزبانی مهم است ، زیرا این امر تأثیر می گذارد:

عملکرد

ارائه دهنده شما اقدامات زیادی را برای تعیین سرعت اجرای سایت شما انجام می دهد ، که این تأثیر زیادی بر نرخ های نگهداری بازدید کننده دارد.


قابل اطمینان و امنیت

ارائه دهنده میزبانی با کیفیت از خدمات قابل اعتماد و ارائه ویژگی هایی برای تقویت امنیت سایت شما برخوردار است.


در دسترس بودن پشتیبانی

وقتی با سایت خود مشکلی ایجاد می کنید ، به شما کمک می کند تا متخصصانی داشته باشید که می توانید برای کمک به آنها کمک کنید.


مقیاس پذیری

ارائه دهنده میزبان شما باید برنامه ها و رده های متنوعی را ارائه دهد ، بنابراین می توانید با رشد سایت خود به راحتی ارتقاء دهید.


بهینه سازی خاص بستر های نرم افزاری

برخی از شرکت های میزبان وردپرس را در داخل و خارج می شناسند ، این بدان معنی است که سایت شما برای این سیستم عامل بهینه خواهد شد.
انواع مختلفی از هاستینگ در دسترس است که هر کدام نقاط قوت و ضعف خاص خود را دارند. به عنوان مثال ، هاست مشترک ساده ترین و ارزان ترین گزینه است اما از لحاظ ویژگی ها و مقیاس پذیری محدود است. گزینه های دیگر ، مانند میزبانی اختصاصی و سرور اختصاصی مجازی (VPS) ، جوانب مثبت و منفی خود را ارائه می دهند (که ما به زودی در مورد جزئیات بیشتری بحث خواهیم کرد).

صرف نظر از نوع ، اکثر ارائه دهندگان میزبانی چند مورد اساسی را ارائه می دهند. این شامل انواع مختلفی از سرورها ، انواع برنامه ها و گزینه های پشتیبانی می شود ، بنابراین می توانید یکی از بهترین های مورد نیاز خود را انتخاب کنید. اگر نیازهای شما حداقل باشد یا یک سایت سرور قدرتمند را اجاره کنید اگر سایت شما بزرگ و پیچیده باشد می توانید با داشتن منابع کمی برنامه ای کوچک تهیه کنید.

با این وجود شایان ذکر است که در برنامه های میزبانی معمولی ، ارائه دهندگان سرورها را حفظ می کنند اما کارهای دیگری انجام نمی دهند. شما مسئول ساخت ، نگهداری و بهینه سازی سایت خود و همچنین انجام هرگونه سفارشی سازی مورد نیاز خود هستید. میزبانی مدیریت شده ، که ما به زودی در مورد آن بحث خواهیم کرد ، اگر نمی خواهید با هاستینگ خود راحت باشید. با این حال ، ابتدا ، انواع مختلف میزبانی را با جزئیات بیشتری بررسی خواهیم کرد.

  • مهسا
  • ۰
  • ۰

برای اینکه بتوانیم وبسایتی راه بیندازیم باید کمی تحقیق کنیم و یک شرکت خوب سرویس دهنده هاست پیدا کنیم. هاست فضایی است که تمامی اطلاعات سایت ما روی آن مستقر شده و به کاربران نمایش داده می‌شود بنابراین باید ویژگی‌های استانداردی داشته باشد. اینجا لازم است درباره ویژگی‌های هاست مطلوب بیشتر بدانیم.

آپ‌تایم بودن هاست

اگر سراغ شرکت‌های هاستینگ رفته باشید درباره آپتایم بودن حتما شنیده‌اید. سرویس دهنده‌ای که در هر حال و هر زمانی قطعی نداشته باشد را آپتایم می‌گویند. اما معمولا هیچ سرویسی ۱۰۰ درصد آپتایم نیست و گاهی پیش می‌آید که دچار مشکل شود. ولی اگر این مشکل جدی بود باید خسارت وارد شده را پرداخت کند. بهتر است سرویسی تهیه کنید که این امکان را حتما داشته باشد.

پشتیبانی

امر بسیار مهمی است. اگر سرویس دهنده هاست پشتیبانی داشته باشد با خیال راحت و در هر زمانی که به مشکلی برخورد کنید می‌توانید تیکت بزنید و سریعا پاسخ خود را دریافت کرده و مشکل را حل کنید.

تهیه بک‌آپ طبق زمانبندی مشخص

واجب است  شما به عنوان وبمستر مطابق با فعالیتی که دارید طبق یک زمانبندی مشخصی، نسخه پشتیبان از سایت تهیه کنید. اما سرویس دهنده شما نیز باید این کار را انجام دهد تا در صورت بروز مشکل بتواند نسخه پشتیبان را بازگردانی کند.

قیمت مناسب

قیمت سرویسی که دریافت می‌کنیم معمولا خیلی مهم است ولی هرگز به دلیل قیمت پایین سرویسی را انتخاب نکنید که امکانات خوبی نداشته و سایت شما را با مشکل مواجه می‌کند. در ابتدای راه خود کمی هزینه کنید اما مطمئن قدم بردارید.
اخیرا برای راه‌اندازی سایت‌های وردپرسی هاست وردپرس را پیشنهاد می‌کنند اما این هاست وردپرس چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟ آیا تفاوتی با هاست معمولی دارد؟ مگر غیر این است که برای راه‌اندازی سایت وردپرسی نیاز به هاست لینوکسی داریم؟!

هاست وردپرس سرویسی لینوکسی است که روی خود وردپرس داشته و برای امکانات و اقدامات یک سایت وردپرسی آماده شده است.  در حال حاضر بهتر است هاست وردپرس را برای سایت‌های وردپرسی خود تهیه کنید و سپس به راه‌اندازی سایت خود بپردازید.

تنها در چند دقیقه سایت خود را بسازید

 

 

اگر هاست وردپرسی تهیه کردید پس تنها چند قدم لازم دارید تا بتوانید یه سایت خوب و حرفه‌ای در زمینه‌های مختلف راه‌اندازی کنید و به کسب درآمد از اینترنت بپردازید.
یادتان باشد که اولین قدم شما مهم‌ترین قدم است و نباید راحت از کنار آن عبور کنید.  مراحل را بار دیگر با هم مرور می‌کنیم:

  1. تهیه هاست وردپرس از مراکز معتبر هاستینگ
  2. ثبت دامنه و تنظیم آن روی هاست مورد نظر
  3. راه‌اندازی وبسایت وردپرسی
  4. کسب درآمد از سایت

تنها در ۴ مرحله به راحتی می‌توانید سایت خود را بسازید. پس همین حالا دست به کار شوید و بهترین باشید.

منبع

  • مهسا
  • ۰
  • ۰

خرید دامنه ارزان

نکته‌ای که باید بدانید این است که یک سازمان مرکزی به‌نام ICANN وجود دارد که تمام دامنه‌های موجود در دنیا را ساماندهی می‌کند. همه دامنه‌هایی که در جهان ثبت می‌شود در این سازمان ثبت و ساماندهی می‌شود.

رجیسترار ها (Registrar) یا همان شرکت‌های ثبت کننده دامنه مجوز ثبت دامنه را از سازمان ICANN گرفته‌اند.

همه شرکت‌های رجیسترار خارجی هستند و باید پرداخت دلاری برای ثبت دامنه داشته باشیم اما به دلیل تحریم ایران، امکان پرداخت دلاری را شهروندان ایرانی ندارند.

به همین دلیل علت در ایران مردم با دامنه‌های خود را از طریق شرکت‌های هاستینگ خریداری کنند.

سایت‌ها یا شرکت‌های ایرانی که کار ثبت دامنه انجام می‌دهند رابط بین رجیسترار و شما هستند. اگر سایت‌های هاستینگ را بررسی کنید متوجه می‌شوید که دامنه‌ها قیمت‌های متفاوتی دارند. یکی از علت‌های این مسئله این است که ممکن است هر شرکتی با یکی از ریجسترار ها کار کند و قیمت دامنه در رجیسترارهای مختلف متفاوت است.

قیمت خرید دامنه

این شرکت‌ها باتوجه به قیمت تمام شده دامنه و سیاست‌های قیمت‌گذاری و حاشیه سودی که برای خود در نظر می‌گیرند قیمت دامنه را مشخص می‌کنند. نبودن سازمانی که روی قیمت دامنه نظارت داشته باشد، باعث شده که تفاوت قیمت بین شرکت‌های هاستینگ مختلف وجود داشته باشد.

مواردی که در بالا گفته شد مربوط به دامنه‌های بین‌المللی است. منظور از دامنه‌های بین‌المللی همان دامنه‌های .com و .net و .org  و …. به غیر پسوند.ir  است که برای خرید دامنه باید پرداخت ارزی یا دلاری انجام بدهید. دامنه‌ با پسوند .ir که به آن‌ها دامنه ملی هم گفته می‌شود توسط ایرنیک که سازمانی دولتی است سازمان‌دهی می‌شوند.

خرید دامنه ir

مرکز ثبت دامنه‌ .ir که به آن ایرنیک گفته می‌شود با آدرس اینترنتی www.nic.ir است. برای خرید دامنه با پسوندهای .ir  یا .co.ir  یا .ac.ir یا … ابتدا باید در ایرنیک ثبت‌نام کرده و شناسه ایرنیک دریافت کنید.

شاید متوجه این مسئله شده باشید که دامنه .ir  در سایت ایرنیک قیمتش بیشتر از شرکت‌های نماینده ایرنیک است. دلیل این است که ایرنیک دامنه را به نمایندگانش بسیار ارزان‌تر از سایت خودش می‌دهد و با این توضیحات نمایندگان ایرنیک یا همان شرکت‌های هاستینگ می‌توانند دامنه را از خود ایرنیک ارزان‌تر بدهند.

 در حال حاضر یکی از پایین‌ترین قیمت‌های دامنه را در ایران پارسیان هاست (پرشین هاست قدیم) ارائه می‌دهد.

 دامنه ارزان را از چه سایتی خریداری کنیم

شما باید در حین خرید دامنه از سایت‌های اینترنتی حتما بررسی کنید که آن سایت اینماد داشته باشد. همچنین شما می‌توانید از طریق خود سایت enamad اقدام به بررسی نماد الکترونیک سایت مربوطه داشته باشید. پس در حین خرید دامنه از سایت‌های مختلف حتما enamad  آن‌ها را چک کنید.

نکته مهم دیگر که باید در نظر داشته باشید این است که شرکت هرچه معتبرتر و شناخته‌شده‌تر باشد بهتر است.

مسئله مهم بعدی این است که باید توجه کنید که شرکت یا سایت ثبت‌کننده دامنه باید به‌نام شما دامنه را ثبت کند. شرط مهم دیگر برای بررسی این است که هر زمان که شما نیاز داشتید دامنه را به شرکت دیگری منتقل کنید، کد انتقال دامنه را براحتی به شما بدهند تا شما بتوانید دامنه را به شرکت‌های دیگر منتقل کنید.

اگر شرکتی این موارد را داشت و توسط اینماد یا ستاد ساماندهی و ... تأیید شده بود و دامنه را ارزان ارائه می‌کرد، بدون شک دامنه را از آن‌ها خریداری کنید.

منبع: زومیت

  • مهسا
  • ۰
  • ۰

دامنه های اینترنتی

دامنه چیست :

دامنه در فرهنگ لغت با تلفظ دامین (domain) و به معنی گسترده می باشد که در دنیای اینترنت به نام اختصاصی هر وب سایت اطلاق می گردد. دامنه ها توسط ثبت کنندگان مختلفی قابل ثبت هستند این ثبت کنندگان می توانند به عنوان نماینده اقدام به ثبت دامنه کنند. محدودیتی در ثبت تعداد دامنه ها به نام یک شخص وجود ندارد و هر فرد می تواند میلیون ها دامنه با اهداف متفاوت تهیه نماید. تمام دامنه های بین المللی در سطح وب زیر نظر ICANN (سازمان بین المللی غیر تجاری که کنترل و نظارت دامنه های اینترنتی را بر عهده دارد) ثبت و تمدید می شوند. دامنه های بین المللی از زمان ثبت امکان تمدید نهایتا به مدت 10 سال را خواهند داشت و در پایان مدت اعتبار، مالک موظف است در صورت نیاز به حفظ دامنه آن را تمدید نماید.

شرکت ICANN یک شرکت چند ملیتی است که کشورهای استرالیا, برزیل, بلغارستان, کانادا, چین, فرانسه, آلمان, غنا, ژاپن, کنیا, کره, مکزیک, هلند, پرتغال, سنگال, اسپانیا, انگلستان و ایالات متحده در آن سهامدار می باشند. این شرکت وظیفه ارائه نام های اینترنتی و وضع قوانین جهت یکپارچگی دامنه ها را در سطح وب دارد.

در ۱۵ مارس ۱۹۸۵، اولین نام دامنه تجاری(COM)به نام سیمبولیکس به وسیله ی شرکت Symbolics در کمبریج ماساچوست ثبت شد.

شما با داشتن یک دامنه در سطح اینترنت قادر خواهید بود تا فعالیت خود را به کاربرانتان در جهان معرفی نمایید. در ادامه نحوه تهیه یک دامنه و نکاتی که باید مد نظر قرار داده شود، ذکر گردیده است.

 

تفاوت دامنه با وب سایت:

 

نام دامنه همانند آدرس فیزیکی یک خیابان می باشد اما خانه ای که در این خیابان قرار دارد و نوع ساخت و معماری آن، وب سایت نام دارد. در واقع دامنه آدرس رسیدن به خانه یا وب سایت شما می باشد. از طرف دیگر یک وب سایت بدون داشتن نام، معنایی ندارد حال آنکه بیشمار دامنه وجود دارند که هیچ وب سایتی برای آنان طراحی نشده است. ممکن است این سوال برایتان ایجاد شود که آیا دامنه ها همان آدرس IP ها می باشند؟ در پاسخ باید عنوان نمود که آدرس IP در واقع شناسه قابل فهم برای ماشین ها در شبکه اینترنت هستند و برای قابل درک نمودن یک وب سایت جهت ماشین های مجازی لازم است تا نام های فیزیکی به رشته اعداد (IP) نگاشت شوند. نحوه تبدیل نام دامنه به آدرس آی پی توسط DNS ها انجام می شود. DNS ها خود ابر داده هایی هستند که اطلاعات مختلف در خصوص وب سایت را شامل می شوند. در آموزش "آشنایی با DNS سرور و رکورد های آن" نحوه عملکرد آنان توضیح داده شده است.

 

انتخاب نام دامنه:

 

در انتخاب نام دامنه، ثبت کننده مجاز خواهد بود تا دامنه هایی با طول 3 الی 64 کاراکتر را انتخاب نماید. دامنه ها باید با توجه به حوزه فعالیت سایت دارای مفهوم باشند. چنانچه سعی در راه اندازی یک برند دارید پیشنهاد می شود تمام مشتقات و پسوند های مرتبط با دامنه را ثبت نمایید تا تمام حقوق مادی و معنوی در اختیار شما قرار داشته باشد.

اگر دامنه ای که مورد نیاز شما است توسط شخص یا سازمان خاصی ثبت شده است هیچ راهی جز مذاکره با آن شخص یا سازمان جهت دریافت حق مالکیت وجود ندارد زیرا پس از ثبت دامنه تمام حق مالکیت دامنه به شخص ثبت کننده سپرده می شود.

 

 

خرید دامنه:

 

برای ثبت دامنه می بایست ابتدا از آزاد بودن دامنه خود اطمینان حاصل نمایید. برای این مورد اکثر نمایندگان ثبت کننده دامنه، سیستم آنلاین جستجو دارند که در بین دیتابیس های موجود، نام مورد نظر شما را بررسی می نمایند و در صورت آزاد بودن امکان ثبت آن را فراهم می کنند. در میهن وب هاست نیز از بخش ثبت دامنه می توانید آزاد بودن نام مد نظر خود را پیگیری نمایید. توجه داشته باشید اگر قصد تهیه دامنه IR را دارید حتما می بایست قبل از ثبت دامنه در شرکت هایی چون میهن وب هاست، داخل سایت NIC.IR (مرکز ثبت دامنه های کشور ایران) ثبت نام نموده و اقدام به دریافت شناسه ایرنیک نمایید تا دامنه مد نظر توسط نمایندگان در شناسه شما و تحت مالکیت شما ثبت گردد. برای ایجاد شناسه ایرنیک نیز می توانید آموزش زیر را مطالعه نمایید.

آموزش ایجاد شناسه ایرنیک

ویژگی یک دامنه مناسب:

·  املای آسان و بدون ابهام داشته باشد:

سعی کنید نام دامنه شما دارای چندین نوع نگارش نباشد و کمترین ایهام را برای کاربران ایجاد کند.

·  گویا و کوتاه باشد:

شما قادر خواهید بود برای سایت های خود نامی هایی که حداکثر 63 کاراکتر دارند را انتخاب نمایید ولیکن کاربر بیشتر به سمت سایت هایی رجوع می کند که طی چند ثانیه (3- 4) قابلیت تایپ داشته باشند. در این مورد نام های طولانی مفید نخواهند بود.

·  نوع پسوند مناسب با زمینه فعالیت سایت باشد:

با توجه به  توضیحات پسوند ها که در ادامه ذکر خواهد شد سعی کنید نام پسوند و نام دامنه با توجه به فعالیت شما باشد به طور مثال اگر سایت شما در زمینه تجاری فعالیت می کند پسوند COM و اگر در زمینه معرفی یک شخصیت است پسوند INFO مناسب است.

·  در صورت امکان از خط فاصله در نام دامنه استفاده نشود:

 چنانچه فعالیت شما خارج از حوزه برندینگ است، سعی نمایید  در نام دامنه از خط فاصله استفاده نکنید. تحقیقات نشان داده است که خط تیره تاثیر مثبتی بر سئو ندارد.

·  از کلید اصلی در نام سایت استفاده شود:

 هسته اصلی یک سایت که تمام فعالیت ها بر محور آن انجام می شود، کلمه کلیدی اطلاق می گردد. در نام دامنه خود حتما از این کلید واژه ها بهره ببرید.

·   قابل حدس باشد:

برای نام فعالیت خود نام دامنه ای را برگزینید که کاربر با دانستن حوزه فعالیت شما بتواند نام های احتمالی سایت را حدس بزند.

·  در صورت امکان از اعداد در نام دامنه استفاده نشود:

تحقیقات نشان داده است که استفاده از اعداد در دامنه به جز اهداف برندینگ موجب عدم توجه کاربر می شود.

·  در صورت امکان از نام شرکت یا برند در نام دامنه استفاده شود:

چنانچه از نام فعالیت خود در نام دامنه استفاده نمایید باعث می شود تا کاربران شما بهتر سایت را بخاطر داشته باشند.

 

پسوند دامنه چیست:

 

پس از اینکه شما برای سایت خود یک نام برگزیدید، در گام بعد نیاز به یک پسوند دارید. پسوند ها متناسب با زمینه فعالیت شما انتخاب می شوند به همین دلیل می توانند مختصرترین بیوگرافی را از سایت شما ارائه دهند لذا انتخاب پسوند مناسب مهم است. پسوند های در سه گروه اصلی دسته بندی می شوند که در ادامه به معرفی آنان پرداخته می شود. پیشنهاد می شود اگر یک سایت تنها بازدیدکنندگان داخلی داشته و برای فعالیت های داخلی طراحی شده است از پسوند های داخلی (ملی) کشور استفاده نمایید در غیر این صورت می توان از پسوند های بین المللی استفاده نمود. تمام پسوند های بین المللی توسط کمیته مخصوص تایید و تصویب پسوندها یعنی ICANN تایید خواهند شد و در صورت لزوم، قوانین لازمه از سمت این سازمان ارائه می گردد. به طور کلی هر نام اینترنتی از سه بخش تشکیل شده است:

بخش اول : WWW که ماهیت آدرس را نشان می دهد.

بخش دوم: نام  انتخابی سایت همچون MIHANWEBHOST.

بخش سوم: پسوند سایت (TLDs:Top Level Domains) که می تواند شامل یک دامنه سطح بالای عمومی (gTLDs:Generic Top Level Domains) و یا یک پسوند کشوری (ccTLDs:Country Code Top Level Domains) و یا یک پسوند ویژه (sTLD:Sponsored top-level domain) باشد.

 - پسوند های سطح بالا (gTLD):

پسوند هایی نظیر com , .net , .org. جز پسوندهای سطح بالا هستند که امکان ثبت آنها توسط هر شخص یا سازمانی از طریق شرکت هایی با عنوان Registrar یا نمایندگی های آنان وجود دارد. این پسوند ها که به  آنها پسوند های عام نیز گفته می شود مخصوص به منطقه یا کشور خاص نیستند و محدودیتی نیز برای ثبت ندارند. 

- پسوند های ویژه و خاص (sTLD):

به جز پسوندهای عمومی و رایج بعضی از پسوند ها نظیر biz , .edu , .info , .gov , .int ,  و ... در شرایط و اهداف خاص ثبت می شوند. گاها ثبت این پسوند ها نیاز به ارائه مدارک از سمت مالکان به رجیستری دارد. به طور مثال پسوندی نظیر gov که مخفف Government به‌ معنی دولت است برای وب سایت های دولتی استفاده می شود و برای ثبت آنان درخواست کتبی و رسمی به همراه مدارک ترجمه شده سازمان مربوطه نیاز می باشد. این پسوند ها به این خاطر ایجاد شده اند که به دلیل ثبت دامنه های بسیار، کاربران با کمبود پسوند و نام دامنه رو به رو گردیدند.

- پسوندهای ملی مخصوص هر کشور (ccTLD):

دامنه های این گروه به کشور و منطقه خاص مرتبط می شوند. در این گروه هر کشور می تواند درخواست پسوند به صورت اختصاری از نام خود را داشته باشد که در صورت تایید یک پسوند دو حرفی به آنان اختصاص داده می شود. پس از ارائه یک پسوند به کشور خاص، از این پس تمام قوانین ثبت بر عهده آن کشور و مراجع رسمی آنان خواهد بود. یک کشور می تواند اجازه ثبت یک پسوند را تنها برای افراد مقیم همان منطقه آزاد نماید یا محدودیتی در ثبت ایجاد کند.

هر کشور این اختیار را دارد تا پسوند ثبت شده خود را به سطوح مختلف تقسیم نموده و واگذاری آن به افراد یا سازمان ها را محدود و طی قوانین خاص تدوین نماید. در همین راستا پسوند IR که مختص کشور ایران است، دارای گروه های مختلف ثبت می باشد.

در زیر لیست برخی از پسوندهای دامنه داخلی و بین المللی درج شده است:

لیست پسوند دامنه های ir :

·    ir.پسوند دامنه های ایرانی می باشد و ثبت آن توسط افرادی که مقیم ایران هستند انجام می شود.

·    co.ir. تمام شرکت های رسمی ثبت شده در ایران میتوانند از این پسوند دامنه استفاده نمایند.

·    ac.ir. تمام موسسات آموزش عالی دارای مجوز وزارت علوم، وزارت بهداشت، مجلس شورای اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی  قادر به ثبت دامنه تحت پسوند مذکور هستند.

·    sch.ir. تمام موسسات آموزشی تحت مجوز وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران با ارائه نامه رسمی می توانند درخواست ثبت این گروه پسوند ها را داشته باشند.

·    net.ir. این پسوند مخصوص شرکت های خدمات شبکه - اینترنت و ISP در ایران می باشد.

·    gov.ir. موسسات دولتی تحت نظر قوه قضاییه می توانند از این پسوند با ارائه نامه رسمی و تاییدیه قوه قضاییه استفاده نمایند.

·    org.ir.  تمام موسسات دولتی و غیر دولتی ایرانی چنانچه در موسسات بین الملل عضو باشند می توانند با ارائه مدارک لازم  اقدام به ثبت این دامنه ها نمایند.

·    id.ir.کاربرد این پسوند برای اشخاص حقیقی تابع کشور ایران است.

نکته : ثبت دامنه های IR تنها در داخل کشور زیر نظر سازمان ایرنیک (NIC.IR) انجام می شود و هر گونه ثبت – تمدید – انتقال مالکیت با تایید سازمان مذکور است. دامنه های IR از زمان ثبت امکان تمدید به مدت 6 سال را خواهند داشت.

لیست برخی از پسوند های دامنه بین المللی رایج :

- پسوند دامنه  .COM

مخفف Commercial به معنای تجاری است. این پسوند که رایج ترین پسوند بین المللی است برای اقسام فعالیت ها مورد استفاده قرار می گیرد اما هدف از ارائه این پسوند مقاصد خدمات و تجارت، خرید و فروش بوده است.

- پسوند دامنه  .NET

مخفف واژه Network به‌ معنی شبکه می‌باشد. برای سایت هایی که در زمینه اینترنت، شبکه ،اطلاع رسانی ها و مشتقات آنان فعالیت می کنند مناسب است.

- پسوند دامنه  .ORG

مخفف واژه Organizations به ‌معنی سازمان می باشد. برای سایت های غیر دولتی که اهداف تجاری و یا غیر تجاری دارند مناسب است.

- پسوند دامنه  .Info

مخفف واژه Information به ‌معنی اطلاعات می‌باشد. سایت هایی که در زمینه معرفی اشخاص، امکان و ... دارند می توانند از این پسوند استفاده کنند.

- پسوند دامنه  .Biz

مخفف واژه Business به معنی تجارت می‌باشد. معمولا در خصوص کسب و کار خاص و مقاصد تجاری و مخصوصا تجارت الکترونیک استفاده می شود.

منبع: میهن وب هاست

  • مهسا
  • ۰
  • ۰

دامنه (Domain) که به فارسی دامین یا دومین هم گفته میشود، آدرس ورودی برای رسیدن به سایت شماست. این آدرس شامل حروف لاتین و برخی از کارکتر ها مانند خط تیره یا عدد میباشد که  شما میتوانید با ارائه آدرس دامنه به دوستان و همکاران تجاری خود آنها را راهی سایت خود کنید. به طوری که آدرس مورد نظر را در مرورگر تایپ کرده و راهی سایت شما شوند و سایت شما را مشاهده نمایند.

 انتخاب نام دامنه می تواند سهم مهمی در برندینگ و اعتبار کسب و کار شما در آینده داشته باشد. با مطالعه ی راهنمایی های موجود در مجموعه مقالات parsianhost.com می توانید از اصول و راهکار های کاربردی انتخاب نام دامنه و یا پسوند مورد نظر مناسب استفاده نمایید. ما به عنوان مرجعی معتبر و مورد اعتماد شما مخاطبین عزیز امکان ثبت دامنه ، تمدید و انتقال تمام پسوند ها را برای شما فراهم نموده است.
همچنین به اختصار پیشنهاد ما این است که علاوه بر انتخاب پسوندی مناسب (com, info, net, biz , org, me, ir و...)، متناسب با کاربری خود به موارد زیر نیز دقت داشته باشید:
1. به یادماندنی بودن و قابلیت برندینگ
2. ویژگی تک نگارشی بودن
3. کم بودن تعداد کاراکتر

از طریق لینک زیر میتوانید توضیحات کامل در این رابطه را مطالعه کنید تا بتوانید دامین مناسبی انتخاب کنید، سپس آزاد بودن دامنه را بررسی و ثبت دامنه مورد نظر خود را انجام دهید.

https://www.parsianhost.com/domain-registration/

  • مهسا
  • ۰
  • ۰

زمانی که آماده راه‌اندازی وب سایت خود هستید، خرید هاست مهم‌ترین مرحله است. اما قبلا از خرید هاست یا سرور مجازی، باید به این نتیجه برسیم که کدام نوع سرویس مناسب سایت شماست.

سرور مجازی یا هاست

بسیاری از صاحبان وب سایت پیش از راه اندازی وب سایت خود به این فکر میکنند که سرور مجازی بهتر است یا هاست؟ تجربه نشان داده است که بیشتر این افراد، کارشان را با هاست اشتراکی آغاز می‌کنند که معمولا ساده و ارزان هستند. اما با رشد سایت و افزایش بازدید، با خرید سرور مجازی (VPS) می‌توانید منابع سایت را افزایش دهید بدون اینکه نیاز باشد هزینه هنگفتی بپردازید.

زمانی که قیمت هاست اشتراکی و سرور مجازی را با هم مقایسه می‌کنید، قطعا ذهن‌تان به سمت سرویس ارزان‌تر خواهد رفت. در نگاه اول این مورد کاملا طبیعی است. اما اگر نگاه دقیق‌تری داشته باشید، علاوه بر تفاوت قیمت، متوجه تفاوت عملکرد و انعطاف‌پذیری سرور مجازی خواهید شد. البته تفاوت هاست و سرور مجازی شامل موارد دیگری هم میشود.

هاست اشتراکی چیست

تقریبا هر سرویس‌دهنده میزبانی، میزبانی اشتراکی (هاست ویندوز، هاست لینوکس، هاست ابری و…) هم ارائه می‌کند و معمولا ارزان‌ترین سرویسی است که می‌توان آن را انتخاب کرد. این ویژگی میزبانی اشتراکی باعث می‌شود بهترین انتخاب برای سایت‌های جدید با بودجه محدود باشد.

زمانی که یک هاست اشتراکی تهیه می‌کنید، در حقیقت فضایی را بر روی یکی از سرورهای شرکت سرویس‌دهنده اجاره می‌کنید. همانطور که از نام آن پیداست، اشتراکی بودن هاست بدین معنی است که سایت شما، منابع سرور را با سایت‌های دیگر بصورت اشتراکی استفاده می‌کند. دلیل اصلی گران قیمت نبودن هاست اشتراکی این مورد است. این نوع از سرویس، برای سایت‌هایی که بازدید کمی دارند و فعالیت گسترده ای ندارند بسیار مناسب است.

هاست اشتراکی

سرور مجازی چیست

در سرور مجازی، منابع رم و پردازنده تحت یک سرور مستقل در اختیار شما قرار می‌گیرد. اما این منابع بصورت مجازی بر روی یک سرور فیزیکی دیگر راه‌اندازی می‌شود.

سرور مجازی امکانات و انعطاف پذیری بیشتری نسبت به میزبانی اشتراکی دارد. شما می‌توانید تنظیمات سرور را تغییر دهید و منابع بیشتری به سایت اختصاص دهید. لذا وب سایت شما در سرور مجازی با سرعت بیشتری پردازش شده و سریعتر بارگذاری می‌شود.

یکی از دلایلی که اکثر کاربران تمایل به استفاده از سرور مجازی VPS دارند، محدودیت‌های هاست اشتراکی است. به عنوان نمونه، ممکن است سایت شما نیاز به منابع رم بیشتری داشته باشد که در سرویس‌های اشتراکی قابل ارایه نیست. بطور کلی می‌توان گفت که سرور مجازی انعطاف پذیرتر، سریع‌تر و امن‌تر از هاست اشتراکی است.

ممکن است نسبت به هاست اشتراکی، کمی هزینه بیشتری بپردازید. اما با توجه به منابع بیشتری که در اختیار شما قرار می‌گیرد و ویژگی‌هایی که سرور مجازی دارد، قیمت آن کاملا منطقی است. در نظر داشته باشید، امکانات و قیمت سرور مجازی VPS، چیزی بین سرویس اشتراکی و سرور اختصاصی است.

سرور مجازی بهتر است یا هاست اشتراکی

مزایا و معایب سرور مجازی VPS و هاست اشتراکی

هر نوع میزبانی ویژگی‌های خاص خودش را دارد. در ادامه به بررسی ویژگی‌های هر دو نوع میزبانی می‌پردازیم:

مزایای هاست اشتراکی

  • قیمت هاست اشترا کی نسبت به سرور مجازی ارزانتر است.
  • راه‌اندازی سایت در آنها ساده است. این سرویس به گونه‌ای طراحی شده که افراد به راحتی بتوانند با آن کار کنند.
  • نیازی به تنظیمات و نگهداری سرور ندارد و حتی نیازی نیست نگران به روزرسانی نرم‌افزارهای سرور باشید.
  • مشکلات سرور و مشکلاتی که مربوط به کدنویسی سایت نباشد، از سمت شرکت میزبانی برطرف می‌شوند.
  • از اطلاعات سایت و حتی ایمیل‌ها، بصورت خودکار پشتیبان تهیه می‌شود، تا در مواقع بروز مشکل به راحتی بتوان اطلاعات را بازگردانی کرد.

معایب هاست اشتراکی

  • منابع محدودی دارد و سرعت بارگذاری سایت محدود به این منابع است.
  • نمی‌توانید مطابق با نیاز وب سایت، تنظیمات سرور را تغییر دهید.
  • در مواردی که سایت شما، محدودیت‌های هاست اشتراکی را به هر شکل نقص کند، هاست شما غیرفعال خواهد شد.
  • اضافه مصرف سایت دیگری که ترافیک زیادی دارد، می‌تواند بر سایت شما نیز اثر بگذارد. از جمله آن زمانی است که یک سایت دیگر بر روی سرور مشترک با سایت شما، مورد حمله قرار می‌گیرد.
  • همیشه این خطر وجود دارد که مشکلات امنیتی سایت‌های دیگر بتواند بر سایت شما نیز اثر بگذارد.

وقتی سایت شما منابع سرور را با دیگر سایت‌ها بصورت مشترک استفاده می‌کند، بدین معنی است که اگر سایتی، بر روی سرور مشکلی ایجاد کند، این مسئله می‌تواند بر سایت شما نیز تاثیر بگذارد. از طرفی، همیشه این خطر وجود دارد که با آلودگی یکی از سایت‌ها روی سرور مشترک، سایت شما نیز آلوده شود.

هاستینگ پارسیان با راه‌اندازی یک محیط ایزوله (Isolated) برای هر سایت، محدوده فعالیت و مصرف منابع را محدود به فضای همان سایت کرده است. به عبارتی، استفاده از تکنولوژی Application Isolation Mode، هم باعث پایداری و هم باعث افزایش امنیت سایت‌های اشتراکی شده است.

مزایای سرور مجازی

  • محیط این نوع از میزبانی مجزا بوده و بطور کامل در اختیار شماست.
  • ریسک امنیتی در این سرویس‌ها بسیار کمتر است، ضمن اینکه می‌توانید تنظیمات امنیتی را بصورت سفارشی تغییر دهید.
  • می‌توانید سرور مجازی را برای یک سایت، به‌صورت سفارشی پیکربندی کنید.
  • سرور مجازی قابل ارتقا است و هر لحظه می‌توانید با ارتقا آن، منابع بیشتری به سایت اختصاص دهید.
  • به سرور دسترسی کامل دارید و می‌توانید شخصا آن را مدیریت کنید.
  • می‌توانید سیستم‌ عامل و نرم افزار های دلخواه خود را نصب و راه‌اندازی کنید.
  • سرعت بارگذاری سایت در سرویس مجازی، سریع‌تر است.

سرور مجازی یا هاست اشتراکی

معایب سرور مجازی

  • میزبانی سرور مجازی گران‌تر از میزبانی اشتراکی است.
  • برای مدیریت سرور مجازی نیاز به دانش فنی دارید.
    هاستینگ پارسیان با ارائه پلان خدمات مدیریت سرور، تمامی مراحل راه‌اندازی، نگهداری و مدیریت سرور شما را به عهده می‌‌گیرد.
  • سیستم پشتیبان‌گیری خودکار ندارد و تهیه پشتیبان از اطلاعات سایت بر عهده شماست. از طرف دیگر، به علت عدم وجود Backup برای سرورهای مجازی، در صورتی که مشکلی برای سیستم عامل رخ دهد و سرور شما دیگر قابل استفاده نباشد، با مشکلاتی بزرگی روبرو می‌شوید و شاید نیاز باشد تمام مراحل نصب و راه‌اندازی را، از ابتدا انجام دهید.
    پارسیان هاست، با راه‌اندازی سرویس Backup، هر روز بصورت خودکار از سرورهای مجازی نسخه پشتیبان تهیه می‌کند تا در صورت بروز مشکل، به راحتی بتوانید همانند تونل زمان، به تاریخی که مد نظر شماست بازگردید.

مقایسه ی قیمت هاست در برابر قیمت سرور مجازی

 

با توجه به ماهیت دو سرویس هاست اشتراکی و سرور مجازی همانطور که انتظار می‌رود قیمت سرور مجازی به مراتب بیشتر از قیمت هاست اشتراکی است. دلیل اصلی این تفاوت هزینه‌ای نیز مربوط به منابع اختصاصی می‌شود که در سرور مجازی در اختیار مشتریان گذاشته می شود.

سرور مجازی بهتره یا هاست اشتراکی

کدام نوع سرویس مناسب سایت شماست

هاست اشتراکی، برای اشخاصی مناسب است که :

  • دانش کمی در خصوص هاستینگ و راه‌اندازی سایت دارند.
  • نیاز به سرویسی دارند که ارزان قیمت باشد.
  • منابع محدود هاست اشتراکی برایشان کافی است.
  • بازدیدکننده زیادی ندارند.

سرور مجازی، برای اشخاصی مناسب است که :

  • می‌توانند برای میزبانی سایت، هزینه بیشتری بپردازند.
  • وب سایت آنها، نسبت به منابعی که برای هاست اشتراکی تعریف شده، مصرف بیشتری دارد.
  • میزان بازدید سایت افزایش یافته و یا قرار است در آینده‌ای نزدیک این اتفاق بیافتد.
  • حجم بازدید سایت قابل پیش‌بینی نیست.
  • میزان Uptime سایت بسیار مهم است.
  • قصد دارند، تنظیمات سرور را متناسب با سایت خود تغییر دهند و یا برنامه‌های خاصی را، برای پشتیبانی از سایت نصب کنند.

اگر تنها یکی از شروط فوق در خصوص شما صدق می‌کند، خرید سرور مجازی ، انتخاب هوشمندانه‌ای است، شایان ذکر است که اجاره سرور مجازی ایران و همین طور سرور مجازی کانادا دارای این مزیتها در مقابل هاست اشتراکی می باشند.

منبع: https://iranhost.com

  • مهسا
  • ۰
  • ۰

تاثیر IP بر سئو سایت

IP یا همون پروتکل اینترنتی یک آدرس یا رشته ای از اعداد است که نوع و محل دستگاه متصل شده به اینترنت را مشخص می کند. IP آدرس، کدهایی هستند که اجازه می دهند تا کامپیوترها، گوشی ها، سرورها و … بتوانند همدیگر را پیدا کنند و به نحوی رمز هویتی هر دستگاه محسوب می شود. برای اینترنتی که از تکنولوژی غیر از بلاکچین استفاده می کند IP اولین چیزی است که برای شناسایی هویت هر دستگاه تعیین می شود.

هر وبسایت هم IP مخصوص خودش را دارد که توسط هاست یا میزبان سایت ارائه می شود و به نوعی آدرسی است که می تواند با سایر سایت ها و منابع به اشتراک گذاشته شود. حالا این IP ها روی سئو سایت تاثیر دارند یا نه؟

آی پی چه تاثیری روی سئو سایت دارد؟

همینجا باید گفت که تاثیر آی پی بر سئو سایت مستقیم نیست. یعنی شما هر چقدر هم IP اشتراکی سایت خود را تغییر دهید عملا تاثیری روی سئو سایت و رتبه بندی سایت شما ندارد. اما صبر کنید. تاثیرات آن به صورت غیرمستقیم خود را نشان می دهد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

قبلا سئوکارها برای این باور بودند که تغییر IP به یک آی پی غیرمعتبر یا یک IP غیر از IP همیشگی سایت باعث می شود تا گوگل وبسایت را پنالتی کند. کاری که معمولا وبسایت های محتوای بزرگسال انجام می دهند تا کشورهای مختلف نتوانند آن ها را رصد کنند. تقریبا هر وبسایتی که در ایران فیلتر می شود از این روش ها استفاده می کند تا کاربران بتوانند بدون استفاده از وی پی ان به وبسایت دسترسی داشته باشند. وبسایت های دارای اسپم هم معمولا این کار را می کنند و اگر توجه کنید اکثر پاپ آپ هایی که در وبسایت های غیرمعتبر وجود دارند آدرس دقیقی ندارند و بیشتر IP آن ها مشخص است.

مزایای یک IP اختصاصی

فرق http یا https در این است که وبسایت https یک SSL یا گواهی امنیتی دارد که از تغییر IP سایت جلوگیری می کند و هکرها و اسپمرها نمی توانند به امنیت سایت از نظر تغییر آی پی لطمه ای وارد کنند. گوگل هم سایت های دارای گواهی امنیتی را به سایر سایت های http ترجیح می دهد و اگر دقت کرده باشید وقتی یک سایت گواهی امنیتی ندارد در قسمت بالای مرورگر کنار آدرس سایت یک علامت قرمز رنگ Not Secured مشاهده می شود که نشان از تمام شدن و یا عدم وجود گواهی امنیتی است.

IP های مشخص و بدون تغییر که اصطلاحا به آن ها آی پی اختصاصی می گویند سرعت بالاتری دارند. در نتیجه گوگل هم رتبه ی بهتری به وبسایت می دهد. وقتی IP شما یک آی پی محلی با یک سرور محلی باشد از نظر سئو لوکال هم بهتر عمل می کنید. می دانید چرا؟ چون گوگل برای سئو لوکال فاصله ی فیزیکی سرور تا شخص جستجو کننده را هم در نتایج لحاظ می کند. در نتیجه وقتی شما یک IP مشخص دارید راحت تر می توانید با کاربران خود در ارتباط باشید.

IP اشتراکی یک مشکل دیگر هم دارد که به آن اثر SlashDot می گویند. اسلش دات مربوط به وقتی است که یک سایت ترافیک بالایی را دریافت می کند. وقتی آی پی اشتراکی باشد در مواجهه با ترافیک بالا دچار مشکل می شود و حتی ممکن است داون شود.

IP اشتراکی چه مشکلاتی را به وجود می آورد؟

بیشتر وبسایت هایی که هاست ارائه می دهند معمولا چند پلن دارند. میزبانی وب، هاست وردپرس و هاست اختصاصی. وقتی که یکی از این هاست ها را انتخاب می کنید باید بدانید که هر کدام از این سرورها چند آی پی دارند. یعنی چند سایت از IP های این هاست تغذیه می شوند.

هاست اختصاصی یک IP دارد و تنها یک سایت می تواند از این IP استفاده کند. در میزبانی وب 10 الی 80 درصد احتمال وجود IP های اشتراکی وجود دارد و اگر دقت کرده باشید تعرفه ی این هاست ها هم کمتر از هاست های اختصاصی است.

سایت های بزرگ با حجم ترافیک بالا باید حتما از آی پی اختصاصی استفاده کنند تا پهنای باند بالاتری داشته باشند و بتوانند تعداد بالای بازدیدکنندگان را هندل کنند. در ضمن سایت های تجارت الکترونیک و فروشگاه های اینترنتی حتما باید SSL داشته باشند تا کاربران و گوگل بتوانند از نظر امنیتی به آن ها اعتماد کنند.

به زبان ساده تر بگوییم که IP اختصاصی به این معناست که سایت شما به صورت اختصاصی یک پهنای باند مخصوص دارد که هیچ ارتباطی با سایر سایت ها ندارد و ترافیک سایر وبسایت ها عملا تاثیری در این پهنای باند ندارد.

منبع: https://seokar.com/news/ip-affect-seo

  • مهسا